Usluge

Mrežna rješenja

OSIGURAVANJE KOMUNIKACIJe

Putem žice ili wireless, osiguravamo nesmetan protok glasovne, video i podatkovne komunikacije – od poslužitelja do vaših izdvojenih pogona, recepcije, smartphonea, tableta ili računala. Primjenom vrhunske IT telekomunikacijske opreme, Acess point uređaja, WiFi uređaja, kao i svih elemenata kvalitetne i stabilne mrežne infrastrukture osiguravamo sigurno i stabilno okruženje za svakodnevan rad.

SISTEM INTEGRACIJA

Od smještanja i integracije komunikacijskih ormara, uključujući serverska postrojenja, hardverske firewall sustave, data backup sustave i UPS sustave, do “ožičenja” vašeg poslovnog prostora i uspostave trajnog tehničkog nadzora nad ponašanjem cjelokupne mreže

prijenos podataka na daljinu

Zbog terenskih ograničenja – naši klijenti, najčešće na otocima imaju potrebu ostvariti puno bolji podatkovni komunikacijski kanal od onoga što im se trenutno nudi. Primjenom najmodernijih point-to-point tehnologija, omogućavamo Vam brzine protoka podataka kao da ste na kopnu ili u urbanom središtu

sigurnost i nadzor

Zbog svakodnevnih online izazova, za naše klijente obavljanje svakodnevnog monitoringa sigurnosti sustava s ciljem prevencije DDOS i drugih oblika malicioznih napada na vaše sustave. Detektiramo manjkavosti postojećih sustava, predlažemo i implementiramo sigurnosna rješenje. U vrijeme kada je Ransomware napad svakodnevna pojava, osigurajte na vrijeme vaše evidencije, pdatke, fakture i poslovanje.

parametrizacije mreže, portova, ip adresa, dozvola

potpuna i precizna konfiguracija vaših mrežnih uređaja i uređaja na mreži

Od uspostave mrežnih protokola i standarda, povezivanja kontrolera i njihova parametrizacija do osiguravanja daljniskog pristupa na domenska računala za vaše zaposlenike, koji pod novim okolnostima moraju raditi od kuće.

microsoft 365 - parametrizacija, nabava, instalacija i administracija

administracija microsoft 365 okruženja

Od prijedloga paketa za vaše svakodnenvo poslovanje – uspostava domene u MS365 okolini, do uputa o korištenju i konstantni nadzor.

Da li znate da uporabom MS365 alata možete osigurati da se vaš niti jedan doklument više nikada ne izgubi, već da se svaki prilog (attachment) koji vaši djelatnici u tvrtci zaprime, sortirano arhiviraju na predviđenu mrežnu lokaciju?

 

lokalni i remote poslužitelji (serveri)

nabava, instalacija, parametrizacija, održavanje i otklanjanje zastoja

IT pro u partnerstvu s najkvalitetnijim proizvođačima poslužiteljske opreme vrši nabavu, instalaciju, prilagodbu i parametrizaciju poslužitelja vašim poslovnim potrebama. Od kreiranja sustava vlastitog datacentra, do uspostave lokalne cloud pohrane, interne domene, zaštite podataka i preveniranje modernih tipova napada na mrežne sustave poput danas čestog “Ransomware” raznim varijacijama Crypto ili Locker napada.  Serverska okruženja uspostavljamo na Microsoft ili Linux platformi, ovisno o namjeni.

Remote poslužitelje prvenstveno e-mail i web server namjene, isporučujemo u klasičnim hosting paketima kroz shared hosting ili u varijantama VPS-a i dedicated hostinga (managed varijante).

 

Instalacija i licenciranje WHM i WHMCS okruženja – managing svih resursa i prilagodba troškova stvarnim potrebama metodom “just in time”.

Za vas pripremamo i održavamo bilo koju serversku platformu. Od standardnih Windows okruženja, Hyper-V i drugih oblika virtual server managera do Linux okruženja, Xen Server, Citrix, Oracle, Lamp stackovi,  kao i virtualna okruženja za bilo koju namjenu čiji “deploy” odradimo u nekoliko minuta, povežemo na vašu domenu i uspostavimo potpuni pristup. Novo u našoj ponudi serverskih okruženja i rješenja su i VOIP PBX poslužitelji.

Ako zbog knjigovodstvenog programa morate kupovati poslužitelj – više ne morate – bazu ćemo instalirati u naš datacentar, a vi ćete s udaljenog mjesta rukovati sustavom kao da vam se nalazi u uredu. Bez usporavanja rada ili ikakve razlike u rukovanju.